utučena zvijezda hajduka

Livaja nakon debakla: Uvijek neki problemi, nije nam prvi put. Zvižduci su opravdani

Uzvratna utakmica 3. pretkola Konferencijske lige između Hajduka i Ružomberoka
Ivana Ivanovic/PIXSELL
16.08.2024.
u 08:14

- Igramo u Hajduku i trebamo svi preuzeti veću odgovornost, moramo biti hrabriji. Zvižduci s tribina su opravdani - kazao je utučeni Marko Livaja nakon debakla Hajduka.

"Jedno veliko razočaranje, opet. Imali smo svoje šanse, nismo ih iskoristili. Nije prvi put da nam se događaju ovakve stvari, uvijek neki problemi...", razočaran je nakon debakla Hajduka protiv slovačkog Ružomberoka i ispadanja iz Europe bio Marko Livaja, jedini hajdukovac koji je  stao pred novinare nakon desetominutnih zvižduka na Poljudu.

Uzvratna utakmica 3. pretkola Konferencijske lige između Hajduka i Ružomberoka
1/8

"Zasluženi zvižduci, stvorili smo dosta prilika, ali nismo ih iskoristili. Primili smo autogol, svakome se to može dogoditi. Iskreno, razočaranje je veliko, ali moramo ostati fokusirani i nastaviti dalje. Idemo to prebroditi, što drugo možemo", tražio je Livaja riječi kojima bi opisao atmosferu nakon poraza. 

Hajduk od početka sezone pod trenerom Gattusom nema smislenu igru, kao ni kadar koji udovoljava zahtjevima trenera.

"Istina, ne igramo lijep nogomet. Stvaramo šanse, ali ne možemo zabiti gol. Ova ekipa zna igrati, ali trebamo biti hrabriji. Igramo u Hajduku i trebamo svi preuzeti veću odgovornost. Zvižduci su zato opravdani, kao što sam već kazao. Trebamo donositi pametnije odluke na terenu, tu nam trener ne može puno pomoći", kaže Livaja koji nije želio komentirati odlazak Ivana Perišića. 

'Nema alibija, igramo za Hajduk'

"Nije nas to poremetilo, nema alibija. Možda je ta situacija bila početni šok, ali nije to utjecalo na igru večeras. Život ide dalje, ne želim se uopće obazirati na tu temu, završena je"

Kako dalje? Uz ovakvu igru Hajduk ne može očekivati ništa dobro ni u domaćem prvenstvu

"Smatram da moramo donositi kvalitetnije odluke i stvoriti razliku na terenu. Imamo jako puno mjesta za napredak i nadam se kako ćemo se uzdignuti, treba nastaviti raditi...", poručio je Livaja.

VEZANE VIJESTI:

Komentara 4

NE
Nemanadimak
10:50 16.08.2024.

Igraci su trebali stat na stranu Perije. Tko je Gatusso da dodje i kroji neka nova pravila a rezultata nigdje. Obican deravac koji nema pojma. Bolje im da sad uzmu Sopica.

Avatar Ričard
Ričard
10:15 16.08.2024.

Marko, preuzmi odgovornost i potiraj Kalinića i Katpuza sa prvin trajekton za Anconu.

Avatar Idler
Idler
09:14 16.08.2024.

No dobro, ostajeju vam prvenstvo i kup 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije