TEŽAK PORAZ

VIDEO Pogledajte autogol koji je zgrozio Poljud. Publika je zviždala deset minuta

Uzvratna utakmica 3. pretkola Konferencijske lige između Hajduka i Ružomberoka
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/3
15.08.2024.
u 23:24

Nakon izvođenja kornera lopta se počela odbijati od igrača do igrača, na kraju se Matej Madlenak odlučio dirati loptu, a Zvonimir Šarlija ju je pokušao udaljiti od vlastitom gola. Ishod je bio upravo suprotan i poguban za Hajduk

Hajduk je u uzvratnoj utakmici trećega pretkola Konferencijske lige protiv Ružomberoka izgubio rezultatom 1:0. Na ulazima u Split je bila velika gužva, navijači su napunili stadion  i s tribina bodrile igrače na domaćem terenu. Bijeli su iz Slovačke donijeli rezultat 0:0, daleko ispod onog što se predviđalo, ali funkcionalno uoči domaće utakmice za play-off Konferencijske lige.

Zatim je stoper kluba, Zvonimir Šarlija u 8. minuti zakucao loptu u vlastitu mrežu. Slovačka momčad izvodila je korner. Alexander Mojžiš je bio najviši u skoku i loptu poslao prema domaćem golu. Šarlija je blokirao udarac, a zatim se lopta odbila do Mateja Madlenaka. 

GALERIJA Internet je prepun memeova o Perišiću i Hajduku. Izabrali smo najbolje

Uzvratna utakmica 3. pretkola Konferencijske lige između Hajduka i Ružomberoka
1/12

Pred golom se stvorila gužva, lopta se odbijala od igrača do igrača. Madlenak je još jednom dirao loptu, a ona se odbila prema Šarliji koji je pokušao udaljiti je od gola, ali poslao ju je upravo u suprotnom smjeru. Prizor je ostavio domaću publiku u šoku, a Hajduk se do kraja utakmice iz zaostatka nije izvukao. Naposljetku je publika nogometaše Hajduka ispratila zvižducima koji su potrajali i deset minuta nakon što su napustili teren. Snimku autogola možete vidjeti OVDJE.

Tri su hrvatska kluba tako večeras izgubila europske utakmice. Rijeka je poražena od Elfsborga u Švedskoj rezultatom 2:0, ali će imati priliku proći u Konferencijsku ligu protiv ljubljanske Olimpije. Osijek je protiv Zire ispao nakon izvođenja jedanaesteraca, a Hajduk je neočekivano izbačen od slovačkog Ružomberoka.

VIDEO Ivan Perišić definitivno napušta Hajduk!

Komentara 3

ST
sttipe
00:12 16.08.2024.

Taj igrač ima opseg ruke, ka ostali noge!!! To je jedan od nekoliko koji imaju +10 kila viška. Trajkovski 10 godina nije odigra 5 cilih utakmica zaredom.. Diallo ne može u Mosora igrat. Mufi isto.. Kontinuitet je samo centrifuga, a momčad i treneri su ka sspoj mišalice i kolodvora...

LE
Levanto
07:55 16.08.2024.

Sva srića da sam prije deset godin opra ruke i reka zbogom Hajduku. Onda se vidilo da je klub samo za punit žepove pojedincima. Nema reda, nema autoriteta, nema generala koji bi to ustroija i napravija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije