TREBA MU POMOĆ

Livaja poklonio dres bolesnom dječaku (16) kojem prijeti gubitak stana. Prodaje se u svrhu liječenja

Facebook screenshot
25.08.2024.
u 08:35

Kako bi prikupili novac za Karlovo liječenje, pokrenuli su Facebook stranicu pod nazivom Svi uz Karlo Magaš s ciljem prikupljanja sredstava za Karlovo liječenje.

Šesnaestogodišnji mladić Karlo Magaš bori se s iznimno teškom situacijom jer se već četiri godine bori s osteosarkomom, rijetkim oblikom tumora kostiju. Prije nego što je dobio strašnu dijagnozu, njegova obitelj se već suočavala s mnogim izazovima. Bježeći od obiteljskog nasilja, preselili su se u stan koji su naslijedili, no sada im prijeti pravna bitka kako bi zadržali krov nad glavom. 

Kako bi prikupili novac za Karlovo liječenje, pokrenuli su Facebook stranicu pod nazivom Svi uz Karlo Magaš s ciljem prikupljanja sredstava za Karlovo liječenje. Na stranici su pokrenuli dražbu za originalni dres Hajduka koji je potpisan od strane kapetana bijelih Marka Livaje.

VEZANI ČLANCI:

Aukcija Livajinog dresa traje sve do 27. kolovoza, a trenutna cijena dresa je 500 eura. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije