BORBA NA TOUMBI

Livaja za grčke medije komentirao nerede u Ateni, najavio i PAOK: 'Već smo pobijedili na teškom terenu'

Susret Hajduka i PAOK-a u 3. pretkolu Konferencijske lige
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
12.08.2023.
u 19:10

"Situacija je neizvjesna, 50-50, ali vjerujem da imamo šanse proći dalje", rekao je za grčke medije Marko Livaja koji je u mediteranskoj zemlji dobro poznato lice. U dresu AEK-a osvojio je naslov prvaka Grčke, a proglašen je i najboljim igračem prvenstva

Na Poljudu su u prvom susretu trećega pretkola Konferencijske lige Hajduk i PAOK odigrali neriješeno, bez pogodaka. Uzvrat se igrat u Solunu, 17. kolovoza u 19:30. Hajduk će igrati na slavnoj Toumbi, stadionu poznatom po nevjerojatnoj atmosferi i fanatičnim navijačima.

Susret je komentirao i Marko Livaja, zvijezda Hajduka koja je prije povratka u Split više od četiri sezone igrao za AEK. Grcima je dobro ostao u sjećanju kako osvajač grčkog prvenstva i najbolji igrač natjecanja. U razgovoru za MetroSport najavio je uzvrat.

GALERIJA Hajduk i PAOK bez pogodaka na Poljudu

Susret Hajduka i PAOK-a u 3. pretkolu Konferencijske lige
1/36

"Zaslužili smo zabiti gol, ali to je nogomet. Znali smo da je PAOK dobra momčad, čvrsta i organizirana, da će to pokazati i u atmosferi koju mi imamo ovdje, kao što ćemo i mi pokazati naše pravo lice u atmosferi na njihovom stadionu. Situacija je neizvjesna, 50-50, ali vjerujem da imamo šanse proći dalje", rekao je Livaja pa nastavio:

VEZANI ČLANCI:

"Imamo mnogo igrača s iskustvom, koji su igrali u inozemstvu, koji poznaju atmosferu na europskim utakmicama. Najvažnije je obratiti pažnju na prvih dvadesetak minuta i onda će biti lakše. U svakom slučaju možemo igrati bolje nego na našem stadionu."

Osvrnuo se i na protivnika:: "Ove smo sezone već pobijedili na teškom terenu u Zagrebu, vjerujem da to možemo ponoviti. Poznajem nekoliko igrača PAOK-a, kad imam vremena pogledam i grčko prvenstvo, protiv nekih sam i igrao i znam da imaju iskustva, znaju pobjeđivati, ali imamo i mi iskusnu momčad. Ne želim spominjati konkretna imena, ali oni imaju jako dobrog trenera i jako dobru momčad", rekao je napadač bijelih.

Nije želio puno govoriti o događajima u Ateni. "Svi pričaju o onome što se dogodilo u Ateni, ali to sada ne želim komentirati. Jednostavno ću reći da je to jako loše za nogomet, jako loše općenito", kratko je kazao.

VIDEO Grčki mediji: Glavni osumnjičenici za ubojstvo navijača su Hrvat i Grci s debelim dosjeom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije