UEFA ODLUČILA

Livaković doznao kaznu za crveni karton protiv Poljske, evo kada se vraća vratar vatrenih

UEFA Nations League - Group A1 - Poland v Croatia
Foto: KACPER PEMPEL/REUTERS
1/4
28.10.2024.
u 20:01

Hrvatski nogometni savez kažnjen je i s 5.750 eura zbog paljenja baklji dijela hrvatskih navijača na već spomenutoj utakmici Poljska - Hrvatska.

Disciplinska komisija krovne europske federacije, Uefe, donijela je odluku o kazni za Dominika Livakovića zbog crvenog kartona koji je zaradio tijekom utakmice Lige nacija protiv Poljske u Varšavi.

Prvi vratar Vatrenih kažnjen je jednom utakmicom neigranja koliko je i inače automatska suspenzija za izravan crveni karton. Livaković će, stoga, preskočiti prvu sljedeću utakmicu u Ligi nacija, protiv Škotske u Glasgowu 15. studenoga, ali će biti na raspolaganju za dvoboj s Portugalom u Splitu, 18. studenoga.

Hrvatski nogometni savez kažnjen je i s 5.750 eura zbog paljenja baklji dijela hrvatskih navijača na već spomenutoj utakmici Poljska - Hrvatska.

>> Pogledajte i video

Komentara 2

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
20:40 28.10.2024.

Što će reći da je i UEFA svjesna kako to nije bio crveni karton.

JO
jožica
20:47 28.10.2024.

Na dva žuta je jedna utakmica... Dakle UEFA je vidjela da to nije bio prekršaj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije