Premier liga

Liverpool protutnjao kroz London i izbio na treće mjesto

Premier League - West Ham United v Liverpool
Foto: Justin Setterfield/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
31.01.2021.
u 20:14

Ovim porazom West Ham je prekinuo niz od četiri prvenstvene pobjede te je ostao peti sa 35 bodova

U susretu je 21. kola Premier lige aktualni engleski prvak Liverpool kao gost je svladao West Ham United s 3:1 (0:0), a sva četiri pogotka postignuta su u drugom poluvremenu. 

Liverpool je poveo u 57. minuti lijepim udarcem Salaha iskosa sa desetak metara, a Egipćanin je 11 minuta potom povisio na 2:0 okrunivši fantastičan protunapad nakon West Hamova kornera. Wijnaldum je u 84. minuti postigao i treći pogodak nakon lijepog prodora i asistencije Firmina, da bi poraz domaćih ublažio Dawson u 87. minuti.

Liverpool je ovom pobjedom stigao na treće mjesto ljestvice s 40 bodova, jednim manje od drugog Manchester Uniteda, a četiri manje uz utakmicu više od vodećeg Manchester Cityja.

Ovim porazom West Ham je prekinuo niz od četiri prvenstvene pobjede te je ostao peti sa 35 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije