Merseyside derbi

Liverpoolska policija u strahu od nereda

Soccer - Barclays Premier League - Liverpool v Everton - AnfieldEverton's James McCarthy (right) and Liverpool's Lazar Markovic battle for the ball during the Barclays Premier League match at Anfield, Liverpool.Peter Byrne Photo: Press Association/PIXSELL
Press Association/Pixsell
02.02.2015.
u 23:40

Prošli je tjedan Gradski odbor odbio zahtjev policije da utakmica počne ranije, ali se policija žalila i u utorak će se ponovo razmatrati njezin zahtjev

Liverpoolska policija već je počela pripreme za subotnji Merseyside derbi na Goodison Parku. Susret engleskog prvenstva Everton – Liverpool, čiji je početak predviđen za 17.30 sati, označen je utakmicom visokog rizika. Prošli je tjedan Gradski odbor odbio zahtjev policije da utakmica počne ranije, ali se policija žalila i u utorak će se ponovo razmatrati njezin zahtjev. Policija se žali jer kasniji početak znači i veću konzumaciju alkohola, a to i mrak povećavaju mogućnost porasta kriminala. Liverpoolski gradonačelnik Joe Anderson tražio je od lige da promijeni vrijeme početka utakmice, ali je zahtjev odbijen.

Susret Everton – Liverpool se zbog TV prijenosa igra u kasnijem terminu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bekrija
Bekrija
05:58 03.02.2015.

Rekoše naši "arkanovci" da u engleskoj nema huligana kao ni u svijetu, nego samo kod nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije