ATP turnir u Rimu

Ljubičić lako protiv Talijana Cipolle, u 2. kolu na Fisha

Ljubičić
10.05.2011.
u 15:49

Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić pobjedom protiv Talijana Flavija Cipolle (6:2, 6:3) plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Rimu. Ljubin protivnik bit će Amerikanac Mardy Fish

Ivan u prvom setu nije izgubio ni jedan poen na svom servisu. U prvom setu drugog gema Talijan je imao dvije prilike za oduzimanje servisa, ali ih je Ljubičić spasio. U osmom gemu naš je tenisač uspio oduzeti servis protivniku te rutinski završiti meč.

Ljubičić ima tri pobjede protiv Fisha s kojim je igrao četiri puta. Ako u drugom kolu Ljubo prođe Amerikanca, a Čilić  Davida Feerrera, u trećem će kolu Hrvati igrati međusobno.

U hrvatskom derbiju 1. kola na ATP turniru u Rimu Ivo Karlović je pri rezultatu 4:6, 0:1 predao dvoboj Marinu Čiliću.

– Počela su me boljeti leđa pri 1:1 u prvom setu, nisam mogao normalno servirati – rekao je Karlo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije