Twitter

Ljubičić razbjesnio američke igrače Fisha i Isnera

ljubičić (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
13.05.2012.
u 17:12

Komentarom na Twitteru da američki tenisači na sumnjiv način otkazuju turnire po Europi Ivan Ljubičić izazvao je bijes Amerikanaca Mardyja Fisha i Johna Isnera

Komentara 1

OB
-obrisani-
19:25 13.05.2012.

http://www.powerplaymanager.com/r985088 Zaigraj odlicnu online sportsku manager igru - Powerplay manager! Za igranje nije potrebno mnogo vremena, naprotiv moguce ju je igrati i povremeno. Nakon dobivanja momcadi u nizem ranku Vas je cilj ostvarenje sto boljeg plasmana, unaprjedjenja Vaseg stadiona ilili arene. Volis nogomet ili mozda hokej ? Hokej starta sa novom sezonom od ponedjeljka. Zaigraj i ti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije