Transferi

Llorente pred vratima madridskog Reala, Handanovič ostaje u Interu

Fernando Llorente
Foto: UESyndication/PIXSELL
20.07.2015.
u 09:30

Belgijski reprezentativni napadač Christian Benteke (24) i službeno je prešao uz odštetu od 50 milijuna eura iz Aston Ville u Liverpool, tvrde engleski mediji.

Fernando Llorente, napadač Juventusa, pred vratima je madridskog Reala, tvrdi torinski Tuttosport, list blizak Staroj dami. Prema pisanju engleskog Daily Stara, Arsenal bi želio dovesti Edina Džeku u svoje redove, a kao konkurenta topnicima u tom naumu navodi Romu.

Gazzetta dello Sport pak javlja kako su Inter i Samir Handanovič potpisali novi ugovor do 2019. Marca donosi informaciju kako Manchester United sprema ponudu Barceloni za Pedra, "tešku" između 25 i 29 milijuna eura.

Belgijski reprezentativni napadač Christian Benteke (24) i službeno je prešao uz odštetu od 50 milijuna eura iz Aston Ville u Liverpool, tvrde engleski mediji.

>>Sušić ipak ide u Serie A, u Osijek stiglo pojačanje iz Parme, a Pokrivač promijenio klub

>>UŽIVO Legenda se vratila - helikopterom! 'Ronaldo želi napustiti Real'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije