RASPARAO MREŽU

Lokomotiva u goste putuje bez junaka koji je eurogolom zaustavio Hajduk

Zagreb: Utakmica 15. kola SuperSport HNL-a između Lokomotive i Hajduka
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/4
04.11.2022.
u 17:00

Klupska 'desetka' skupila je tri žuta kartona pa neće zaigrati na Apašu. Prošla utakmica bila mu je najbolja u novoj sezoni.

Nogometaši Lokomotive sutra putuju u Koprivnicu, gdje će u 15 sati na teren istrčati protiv domaćeg Slaven Belupa. Susret 15. kola SuperSport HNL-a, kojeg Zagrepčani igraju nakon remija s Hajdukom (2:2) proteklog vikenda, najavio je trener Silvijo Čabraja.

- Gostovanja u Koprivnici uvijek su bila tvrda i zahtjevna. Slaven Belupo je četvrti na tablici, ima deset bodova više od nas, moramo biti maksimalno angažirani i koncentrirani tokom cijelog susreta - kazao je na početku.

30.10.2022., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - SuperSport HNL, 15. kolo, NK Lokomotiva - HNK Hajduk. Silvio Cabraja Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL, Ilustracija

Bod u dvoboju protiv Splićana golovima su im osigurali Ibrahim Aliyu te Indrit Tuci, koji je sjajno pogodio u petoj minuti nadoknade.

- Utakmica protiv Hajduka napunila nas je dodatnim samopouzdanjem, no nismo poletjeli, čvrsto stojimo na zemlji jer znali smo i prije koliko vrijedimo. Ukoliko nastavimo igrati na visokom nivou iz proteklih utakmica, tada se možemo nadati pozitivnom rezultatu - zaključio je Čabraja.

Strateg Lokosa upravo Tucija neće imati na raspolaganju u Koprivnici. Naime, 22-godišnji Albanac u prošlom je kolu zaradio treći žuti karton pa mora propustiti jedno kolo.

U 13 ovosezonskih HNL nastupa zabio je tri pogotka i dodao dvije asistencije.

Standings provided by Sofascore

>> Pogledajte: Postonjski za VL: Ne krivim Caktaša, nisam imao sreće, javio se skoro cijeli HNL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije