Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJA U NAPADU

Loše vijesti za Hajduk oko dovođenja Edina Džeke

Sarajevo: Savo Milošević i Edin Džeko na konferenciji za medije
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/4
30.06.2024.
u 11:05

"Džeko ima ponudu iz Hrvatske i Saudijske Arabije. Njegova budućnost u Feneru je nesigurna, još nije donesena konačna odluka", navodi Sabuncuoglu.

Iskusni BiH centarfor Edin Džeko (38) velika je želja Hajduka. Bila bi to isto tako velika bomba, dovesti igrača Fenerbahçea (ima ugovor još godinu dana), koji je među ostalim igrao u Wolfsburgu, Manchester Cityju, Romi i Interu. 

Džeko bi riješio problem napadača u Hajduku, protekle je sezone za turski klub postigao 25 pogodaka u daleko zahtjevnijoj ligi od naše. Uz to, on se ne bi morao odreći tako velike plaće kao Rakitić, navodno u Feneru ima četiri milijuna godišnje. 

A obojica su tijekom svoje karijere zaradili golem novac, pa ako im je želja zaigrati u Hajduku, možda se i odreknu tih velikih zarada i dođu uživati u Hrvatskoj u smiraju karijere.

A sada turski insajder Yagiz Sabuncuoglu piše da je Džeko osim Hajduka dobio i ponudu iz Saudijske Arabije.

"Džeko ima ponudu iz Hrvatske i Saudijske Arabije. Njegova budućnost u Feneru je nesigurna, još nije donesena konačna odluka", navodi Sabuncuoglu.

Hajduk se, dakako, financijski ne može nositi s klubovima iz Saudijske Arabije. No, Džeko voli Dalmaciju, a u Splitu i Dubrovniku razvija biznis.

>> Pogledajte tetovaže vatrenih

Sarajevo: Savo Milošević i Edin Džeko na konferenciji za medije
1/13
 
 
Ključne riječi

Komentara 14

Avatar CUBE
CUBE
14:09 30.06.2024.

Hajduk se dakako financijski ne može nositi s klubovima iz Saudijske Arabije al može Dalmacija, ne razumi to strani čovik i da, ima jedna dobra vijest i jedna loša vijest, loša vijest je da Džeko neće potpisat za bile, dobra vijest je da potpisuje za dinamo tako da će ipak zaigrat na Poljudu 🤓

FR
freeshooter
15:47 30.06.2024.

...samo loše za Kalinića... već je dao preko svojih ljudi na tisak 100iljada dresova sa Đekom, triba držati priču još 10 dana do rasprodaje... e a onda nakon Eura konačno stiže i Neuer, novi bili tić u potrazi za parcelom, kako tek on samo sanja zaigrati pred rasprodanim poljudom...

Avatar barba_arba
barba_arba
15:45 30.06.2024.

Di je Ivan Strinić?,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije