Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD KREĆE PRAVI POSAO

Hajduk mora naći ono što nema već godinama. Prošle godine su se kockali, a nisu uzeli ništa

Split: Službeno predstavljen novi trener Hajduka Gennaro Gattuso
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
28.06.2024.
u 21:35

Epski raspad koji je uslijedio sada više nije glavna tema, već su to transferne špekulacije koje idu od Edina Džeke do Ivana Rakitića

Trening utakmicom sa slavnim mostarskim Veležom, koji baš poput Hajduka čeka da opet doźivi neke slične slavne godine, krenulo je novo poglavlje na Poljudu. Momčad koju vodi trener Gennaro Gattuso danas je otvorila tribine Poljuda za navijače i odradila trening prije drugog dijela priprema koje Hajduk nastavlja na Bledu.

‘Natjerat ću svakog igrača da poštuje kliški grb’, najavio je Talijan kada je predstavljen u Splitu, a doveo ga je u svom debitantskom nastupu u ulozi direktora Nikola Kalinić, silno željan dokazivanja u novoj ulozi. Nakon izbora trenera koji je Kalinića vodio u Milanu, u tijeku je najosjetljivije razdoblje za mladog direktora i prijelazni rok u kojem treba naći ono što Hajduku nedostaje godinama, pravu špicu ali i dovesti u red sredinu terena kao i ostati u zadanim financijskim okvirima, s obzirom da se Hajduk prošle godine dobro kockao, a nije uzeo ništa. Epski raspad koji je uslijedio sada više nije glavna tema, već su to transferne špekulacije koje idu od Edina Džeke do Ivana Rakitića.

FOTO Euforija zavladala Splitom: Navijači napravili show na treningu Hajduka i iznenadili legendu

Split: Službeno predstavljen novi trener Hajduka Gennaro Gattuso
1/12

Počele su i nove akcije za učlanjenje u klub, kao jedan od esencijalnih poslova nove Uprave kluba ali i trenera koji, suvišno je objašnjavati, poznaje mentalitet i radio je i dosad u uzavrelim sredinama  poput Marseillea. To ga je i nametnulo među kandidatima na novog trenera. Danas je Gattuso prvi put izašao pred Torcidu i mavijače koji su stigli u stotinama na otvoreni trening. Svoj stav pred novu sezonu pokazali su pjesmom podrške igračima te su na kraju dugo pjevali Torcidine poznate stihove: 

- Samo tebe volim ja i više nikoga.

Hajdukove zvijezde okupile su i velkii broj djece, ali nitko kasnije nije ostao uskraćen za fotografiju ili autogram. Kad je Gattuso odradio svoje s igračima, s tribina su navjjači u invaziji istrčali na teren i kratko se podružili s igračima.

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kanđija
22:52 28.06.2024.

Ovo sa Hajdukom već postaje svake godine isti klišej.

Avatar barba_arba
barba_arba
21:58 28.06.2024.

Hajdiuk ima ono , ča puno drugih klubova nema, a to su navijači i pun stadion. Ako je to iz sezone u sezonu nič, nek drugi pokažu svoje uspjehe-izvan okvira korumpirane HNL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije