Hokej na ledu

Lovrenčić: Mislim da je red da prekinemo niz pobjeda KAC-a

lovrencic
lovrencic
15.10.2010.
u 12:10

Hokejaši Medveščaka večeras u 11. kolu EBEL-a ugostit će vodeći KAC.

– Red je da prekinemo njegov niz pobjeda. Uostalom, uvijek smo u Ledenoj dobro igrali protiv njega – kaže napadač Medveščaka Marko Lovrenčić.

U nedjeljnom porazu kod Wienne (7:4) trener Ted Sator pohvalio je baš treću liniju u kojoj igra i Lovrenčić.

– Dobro smo igrali, a zabio sam i gol. To mi je podiglo samopouzdanje – rekao je Lovrenčić, koji je zbog brojnih ozljeda suigrača ove sezone igrao i u obrani i u napadu.

– Nije lako prilagoditi se, ali dosad mi se nije dogodilo da se tijekom utakmice zabunim i krenem u napad umjesto da ostanem u obrani.

Trener Sator također vjeruje u večerašnji uspjeh.

– Napokon ću imati četiri postave, jer vraćaju nam se ozlijeđeni Filewich i MacDonald, te Gazdić koji je napokon dobio sve dokumente.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije