ANGERS BIO BOLJI

Lovro Majer debitirao za Rennes! Nažalost, nije uspio spriječiti poraz svog kluba

Rennes
29.08.2021.
u 16:59

Angers je bio bolji, a zabili su u 57. Boufal te u drugoj minuti sudačke nadoknade Cho.

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer debitirao je za francuski Rennes u gostujućoj utakmici protiv Angersa, ali nije uspio spriječiti 0:2 poraz.

Trener Bruno Genesio uveo ga je u 82. minuti na travnjak, kod rezultata 1:0  za Angers no Majer nije imao vremena pokazati što sve može.

Momčadi se priključio tek prije dva dana i još se upoznaje sa suigračima, načinom rada u Francuskoj i zamislima trenera.

Očekivanja su velika, Rennes ga je platio 12 milijuna eura i kroz bonuse bi se to moglo "popeti" na 15 milijuna eura. Uz to, ozljeda Luke Modrića omogućila mu je poziv u reprezentaciju za kvalifikacijske dvoboje, iznimno bitne u borbi za SP 2022.

Nažalost, ovaj debi neće previše pamtiti, kao ni drugi u Rennesu. Angers je bio bolji, a zabili su u 57. Boufal te u drugoj minuti sudačke nadoknade Cho. Majerov klub osmi je na ljestvici s pet bodova, a Angers privremeno prvi s deset.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar dzambo
dzambo
02:58 30.08.2021.

Ova tekma je realno trebala zavrsiti sa remijem...i po sansama i po svemu cak Lovrina ekipa je igrala sa igracem manje vise od 50 min. Prvo gol domaci su dali na poklon golmana gostiju 100% takvi golovi se nevidjaju svakodnevno jer golman na 3 metra od svoje gol linije imao je loptu u rukama i spustio je na zemlju i dodao svom odbranbenom igracu ovaj mu je vratio i slicno nesto Mandzinom golu u finalu protiv Francuza samo ovaj put cak dvojica igraca su jurnuli na golmana i nije bilo teorije da obojicu predje na 3-4 metra od svoje gol linije...a drugi gol je postignut u zadnjoj minuti iz kontre jer gosti su si jurnuli napred po izjednacenje i opet pored toga golman je ovaj put odbranio prvi sut napadaca domacih ali lopta se odbila u njega slucajno i zavrsila u golu...A Lovro je ''trcao'' odlicno za tih 15-tak min. koliko je usao u igru...a da ga je trener ubacio odmah poslije prvog gola mozda bi i bilo nesto vise...i na kraju gle cuda Lovro je upravo svoje prve minute igre poceo na stadionu koji se jos gradi i samo je ostala jedna tribina da se zavrsi kakva ironija jer toliko se i on nacekao da Maksimir postane gradiliste konacno al et barem je vidio to u svom prvom nastupu za svoju novu ekipu....

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
17:56 29.08.2021.

Lovro Majer je balkanski Messi i Rennes če sa njim postati FC Barcelona iz Ćitluka ili Real Madrid iz Vinkovaca.

DM
drazen.muhvic
22:44 29.08.2021.

Molim nekoga tko je to gledao da kaže je li Lovro izdržao na nogama do kraja tekme?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije