PREUŠUTIO IMENA

Löw: Izabrao sam kapetana i prvog vratara

Joachim Löw
23.05.2010.
u 17:16

Izbornik njemačke nogometne reprezentacije Joachim Löw javno je obznanio kako je donio odluku tko će biti kapetan “elfa” na SP-u u Južnoafričkoj Republici, ali nije htio otkriti ime dok prvo svoju odluku ne povjeri igračima.

Njemački kapetan Michael Ballack morao je zbog ozljede desnog gležnja otkazati nastup u Južnoj Africi, pa je izbornik Löw bio prisiljen odabrati drugog kapetana, a kako je zbog ozljede otpao i Rene Adler, postavilo se pitanje tko će biti novi prvi vratar momčadi.

- Donijeli smo odluke po pitanju kapetana i prvog vratara i nemamo nedoumica – objasnio je Löw, koji bi svoju odluku uskoro trebao i podijeliti s javnošću.

Kao najizgledniji kandidati za preuzimanje kapetanske dužnosti kandidiraju Miroslav Klose, Bastian Schweinsteiger i Philipp Lahm, dok njemački mediji ulogu prvog vratara guraju u ruke vrataru Schalkea Manuelu Neueru, u konkurenciji Tima Wiesea (Werder) i Hans-Jörga Butta (Bayern).

Komentara 1

EU
EUPatriot
11:58 24.05.2010.

Löw: Izabrao sam kapetana i prvog vratara. Bilić: nemam koga izabrati jer nismo pozvani i primjereni..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije