Ženska odbojka

Lucija Mlinar preko dva doigravanja do Sultanlige

Lucija Mlinar
Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
06.04.2022.
u 16:59

– Ovo je bio glavni cilj kluba otkako sam došla u Tursku. Bila je to zaista velika želja i cijele ekipe te smo jako ponosne da smo je uspjele ostvariti.

Hrvatska odbojkaška reprezentativka Lucija Mlinar osvojila je drugu tursku ligu te se tako sa svojim klubom Cukrova Belediyespor plasirala u najprestižniju tursku Sultanligu.

– Ovo je bio glavni cilj kluba otkako sam došla u Tursku. Bila je to zaista velika želja i cijele ekipe te smo jako ponosne da smo je uspjele ostvariti. Imale smo dva play off turnira u dva tjedna po tri utakmice zaredom i upisale smo samo jedan poraz – kaže Lucija te dodaje:

– Ovo je jedna predivna priča, svi su zaslužni za uspjeh. Imamo odličnu upravu kluba, kvalitetnu ekipu i kvalitetno radimo tijekom cijele sezone. Ova sezona u Turskoj svakako će mi ostati u najljepšem sjećanju. Sljedećih dana vraćam se u Hrvatsku i veselim odmoru sa svojom obitelj – zaključuje Lucija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije