Te-kvon-do

Lucija Zaninović treća na Grand Prixu u Manchesteru

Lucija Zaninović
Igor Kralj/PIXSELL
27.10.2014.
u 00:30

Prije polufinalnog poraza od Yague (4:5) Lucija je nadjačala Brazilku Iris Tang Sing (14:5), a potom i Tajlanđanku Wongpattanakit (7:3).

Hrvatskoj tekvondašici Luciji Zaninović (49 kg) na posljednjem Grand Prix turniru sezone u Manchesteru ispriječila se Španjolka Brigitte Yague, najtrofejnija svjetska tekvondašica svih vremena, pa je Splićanka osvojila treće mjesto, 1000 USD i nova 14,4 olimpijska boda.

Prije polufinalnog poraza od Yague (4:5) Lucija je nadjačala Brazilku Iris Tang Sing (14:5), a potom i Tajlanđanku Wongpattanakit (7:3).

Sudjelovalo je čak 10 olimpijskih pobjednika iz Londona, završni Grand Prix turnir ove će se godine održati u Meksiku, a na njemu će nastupiti samo Lucija Zaninović i njezina sestra Ana (57 kg).

>>Martina Zubčić: Povratak olimpijske heroine!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije