ništa od premija

Ludilo u Poljudu, traži se karta više, Unireu čeka pun stadion

Poljud Hajduk Ulaznice (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/5
16.08.2010.
u 18:01

Uvjeren sam da će bijeli pregaziti Rumunje. Od samog početka treba ih stisnuti, ne dati im disati, zaledit će se u poljudskom grotlu, kaže Štimac.

Uopće nije dvojbeno da će Poljud u četvrtak biti rasprodan do posljednjeg mjesta. Rumunjsku Unireu, koja je posljednju domaću utakmicu odigrala (i izgubila) pred nešto više od tisuću gledatelja, dočekat će oko 35 tisuća Hajdukovih navijača željnih europskih utakmica.

Čim se otvorila blagajna u ponedjeljak ujutro, započeo je kontinuirani red onih koji su htjeli kupiti ulaznice. I nije prestajao, navijači su satima navirali.

To se ne propušta

– To se ne propušta – dobacio je jedan od sretnika koji je uspio kupiti dragocjeni papirić.

S balkona je ponosno na dugi red gledao predsjednik Joško Svaguša.

– Užitak je vidjeti toliki red, neka smo i to doživjeli, tek sad vidi se važnost utakmice – kazao je Svaguša i dodao da igrači za mogući trijumf nad Unireom neće dobiti posebne premije.

– Premija neće biti, ne trebaju im – rekao je Hajdukov predsjednik.

Nakon dugo vremena u kafić podno stadiona svratio je i Igor Štimac. Nije u kratkim hlačama htio u službene prostorije kluba, samo je došao po tridesetak ulaznica. Naravno, platio ih je, u Hajduku već odavno nema besplatnih ulaznica.

– Uvjeren sam da će bijeli pregaziti Rumunje. To je velika šansa Hajduka da učini iskorak u Europi. Sjećam se one utakmice iz 2003. godine kada smo nesretno ispali izgubivši od Rome, to nam je bila posljednja velika utakmica – kaže Štimac.

Ponoviti Dinamo

Bez obzira na to što je uvjeren u Hajdukov trijumf, Štimac upozorava na opasnosti koje vrebaju.

– Rumunji su svjesni da se mogu spasiti ulaskom u Europsku ligu. Zato im se ne smije dati disati, već ih treba stisnuti od početka. U grotlu Poljuda svatko se mora zalediti, navijači su veliki adut i prednost Hajduka, igrači daju 30-40 posto više. Nekakav recept je igra iz prvog poluvremena protiv bukureštanskog Dinama. Igraju se dvije utakmice, i vrlo je važno ne primiti gol – rekao je Štimac.

Inače, od vijesti u Poljudu valja izdvojiti onu da je na provjeru došao albanski reprezentativac, 29-godišnji zadnji vezni igrač Ervin Bulku, koji će odraditi nekoliko treninga s bijelima.

Ključne riječi

Komentara 7

OR
ordinaryhandsome
18:35 16.08.2010.

Pa super, eto sretno Bili :))) Zgazite ih onda ;)

OB
-obrisani-
21:04 16.08.2010.

Ako Vas zanima poker, posjetite site http://freebetting1.bloger.hr .Tu možete dobiti apsolutno besplatnih, pravih 50$ za igranje pokera, bez ikakvih uplata. Kasnije taj novac, naravno uz sve što uspijete zaraditi sa njime, možete povući na svoj bankovni račun ili moneybookers. Da biste dobili 50$, trebate položiti jedan poker kviz, ali tu nema problema jer su svi odgovori na jednom mjestu upravo ovdje http://freebetting1.bloger.hr/ , sretno!

OB
-obrisani-
20:29 16.08.2010.

Posran (z)golub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije