Goalov izbor

Ugledni nogometni portal izabrao: Modrić ispred Messija

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
14.11.2017.
u 13:32

U ovom izboru hrvatski kapetan Luka Modrić je na trećem mjestu, ispred Messija i Neymara

Internetski portal Goal izabrao je 50 najboljih nogometaša na svijetu. Glasovali su urednici i novinari specijaliziranog nogometnog portala iz cijelog svijeta.

Igrači su rangirani prema igrama, uspjesima s klubom i reprezentacijom, izvedbama u velikim utakmicama, konstantnosti forme, ali i dosadašnjoj karijeri tom izboru.

U ovom izboru hrvatski kapetan Luka Modrić je na trećem mjestu, ispred Messija i Neymara. Mjesto među 50 najboljih na svijetu pronašao je i Mario Mandžukić. Cijeli izbor pogledajte OVDJE.

Luka Modrić
1/21

 

Komentara 4

DU
Deleted user
18:46 14.11.2017.

Da se i produži lista za još jedni stotku nema nas nigde

MA
Marvin
16:18 14.11.2017.

Molim da se ovakve stvari ne pisu , jer to nije dobro za nase manjince.

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
20:32 14.11.2017.

Luka je nogometni Mozart !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije