VRUĆE LJETO

Modrić na izlaznim vratima jer u Real dolazi nova megazvijezda?!

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
10.03.2016.
u 13:03

Manchester United, Manchester City, Chelsea, Arsenal, Juventus i Bayern samo su neki do klubova spremnih potrošiti velik dio novca kako bi u momčadi imali Luku Modrića.

Eden Hazard opet je kritiziran, ovaj put nakon ispadanja Chelseaja iz Lige prvaka i sigurno da se njegov odlazak bliži. A sljedeća destinacija trebala bi biti Real Madrid, barem kako doznaje Goal.comDakle, još žešća konkurencija u svlačionici, i za Luku Modrića, a potencijalno i za Miralema Pjanića, ako dođe u redove 'kraljevskog kluba'.

Ako u svemu ima istine, tada ne bi čudilo kada bi se naš reprezentativac uistinu odlučio napustiti Madrid i karijeru nastaviti u nekom drugom europskom velikanu. Lista onih koji ga je žele raste iz dana u dan.

Manchester United, Manchester City, Chelsea, Arsenal, Juventus i Bayern samo su neki od klubova spremnih potrošiti velik dio novca kako bi u momčadi imali Luku Modrića.

Ovako na prvu čini se da je Chelsea najbliži tome s obzirom na eventualni odlazak Hazarda prema Madridu i nezadovoljstvo Cescom Fabregasom. Dakle, itekako je moguće da ćemo Luku ponovno gledati u Londonu, ovaj put u plavom dresu.

Na kraju je još pitanje što će Mateo Kovačić učiniti jer mu je ionako situacija u ovom trenutku poprilično nestabilna.

>> Pogledajte na Goal.com tko je bolji - Luka Modrić ili Eden Hazard

>> Legendarni Schitzo: Trebalo bi nalupati tog razmaženog Hazarda!

Komentara 81

SA
Sargovac
13:26 10.03.2016.

Ovo je napisano samo da bi se odradila dnevnica.

SA
SI aka SI
13:26 10.03.2016.

da bi te netko morao ugroziti, trebali biste igrati na istoj poziciji

DO
dommar36
13:25 10.03.2016.

pa kaj nije modric akumulator reala?? i sad ide kao van?? svaki dan nekaj izmisljate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije