Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurosport odabrao

Luka Modrić u idealnih 11 u 31. kolu engleske Premijerne lige

'Tottenham Hotspur\'s Croatian midfielder Luka Modric (R) celebrates scoring his goal during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Wolverhampton Wanderers at White Ha
'IAN KINGTON'
03.04.2012.
u 14:19

\"Kreirao je prvi pogodak Spursa prekrasnim proigravanjem uz liniju\", piše u objašnjenju zašto je baš Modrić zaslužio biti u idealnih 11.

Još jedno priznanje odličnim igrama Luke Modrića u dresu Tottenhama. Našega je veznjaka, za predstavu u 31. kolu engleske Premijerne lige u utakmici sa Swanseom, Eurosport izabrao u momčad kola.

"Hrvat je bio u briljantnoj formi u pobjedi 3:1 nad Swanseom i na svoj je uobičajen način "milovao" loptu po cijelom terenu. Kreirao je prvi pogodak Spursa prekrasnim proigravanjem uz liniju", piše u objašnjenju zašto je baš Modrić zaslužio biti u idealnih 11.

Osim njega, u momčad kola upala su još dva igrača Tottenhama – Gareth Bale i Younes Kaboul.

Momčad 31. kola: Howard (Everton) - Lichaj (A. Villa), Kaboul (Tottenham), Williamson (Newcastle), Colback (Sunderland) - Bale (Tottenham), Howson (Norwich), Modrić (Tottenham), M. Petrov (Bolton) - Sessegnon (Sunderland) - Cisse (Newcastle).

Komentara 1

MU
muh
16:38 03.04.2012.

Modrić nevredi ni pola toliko koliko se o njemu piše.Sad mu je uspjelo jedno dodavanje u 90 minuta i on je najbolji baš pratim utakmice njegove momčadi pa on je možda deveti ili deseti igrač.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije