Spursi na pripremama u JAR-u

Luka Modrić u sastavu Tottenhama protiv Kaizer Chiefsa

\'Tottenham Hotspur\'s French midfielder Luka Modric (L) is challenged by Liverpool\'s English midfielder Jay Spearing during the English Premier League football match between Liverpool and Tottenham
AFP
15.07.2011.
u 19:47

Luka Modrić bit će u sastavu Tottenhama protiv Kaizer Chiefsa u subotnjoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Južnoj Africi

Luka je javno izrazio želju za odlaskom iz Tottenhama, ali će se u subotu naći u sastavu Harryja Redknappa. Hrvatski reprezentativac je od dolaska u Južnu Afriku odradio sve treninge i nema nikakva govora o bojkotu, odnosno zabrani predsjednika Levyja da Modrić trenira s ostalima.

Od dolaska u Johannesburg Luka ne želi razgovarati s novinarima o svom statusu u Tottenhamu.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
22:03 15.07.2011.

Samo da se Luka ne ozlijedi u J .Africi... Sto ce onda Chelsea,odustati... ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije