PRIPREME U JAR-U

Luka se ozlijedio, a Spursima mora platiti 80 tisuća funti

\'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (R) is challenged by Werder Bremen\'s Daniel Jensen during their Champions League soccer match at White Hart Lane in London November 24, 2010.   REUTERS/Dylan Martin
Reuters
16.07.2011.
u 10:21

Redknapp je navodno poželio Adebyora pa odustao zbog prevelikih financijskij zahtjeva, no okrenuo se Souleymaneu Coulibalyju, ''novom Drogbi''.

Luka Modrić na predsezonskoj turneji u Južnoj Africi s Tottnhamom zadobio je ozljedu gležnja zbog kojeg propušta pripremnu utakmicu. Spursi će danas zaigrati protiv Kaiser Chiefsa bez našeg reprezentativca, no u utorak protiv Orlando Piratesa trebao bi biti spreman.

- Luka ima manjih problema s gležnjem, no bit će sve u redu za nekoliko dana - rekao je Joe Jordan, pomoćnik trenera Redknappa koji u JAR stiže u nedjelju.

U međuvremenu, Chelsea navodno sprema podebljanu ponudu za veznjaka. Nakon što su poslali 22 pa 27 milijuna funti, sada pišu ček na 30! Ništa još nije službeno niti se u londonskom stožeru žale na Lukin rad.

- Stisnuo je zube, dan za danom je na treninzima, radi i druži se sa suigračima. Izniman je profesionalac, a o njegovim sposobnostima ne trebamo ni razgovarati. Zbog njih i jesmo očajni u nastojanju da ga zadržimo.

Ipak, Modrić je napravio velik propust po klupskom pravilniku izrazivši želju za odlaskom te će biti financijski kažnjen. Kako je predsjednika Levyja optužio za aroganciju u prevaru, ostat će bez dviju tjednih plaća, odnosno 80 tisuća funti.

Komentara 3

CP
copy paste
13:09 16.07.2011.

80000 tisuća eura dvotjedna plaća.toliko prosječni hrvat zaradi za deset godina.prevelike su to razlike i dok je tako neće biti sreće.svaka čast nogometašima i njihovim vještinama,trudu i radu,ali šta su oni radili,izgradili i stvorili da budu toliko više plaćeni od običnog čovjeka koji svakog dana radi stvara i izgrađuje.sve je to ošlo u nekom krivom pravcu,ali **** ga.šta se može.na kraju karajeva sve im to plaća mali čovjek.nitko drugi.

NH
N-Hudy
13:15 16.07.2011.

...Ovo s Modrićem je fakat postalo nevjerojatno.. Svaki dan forsiranje s nagađanjima gdje bi mogao preć i onda sad vijest da mora platiti kaznu.. Sad će početi naslovi: \"Luka popio kavu u 10:22\", \"Luka danas bio na placu\", \"Luka bio na treningu\"

DU
Deleted user
14:02 16.07.2011.

Autor: Večernji list ----------------------------------- hehehe, nije autor vecernji list, nego SUN. ovo ste prepisali iz jucerasnjeg SUN-a.i to od rijeci do rijeci. sramite li se vi cega u hrvatskoj. ili je sistem toliko u kyrcu da je zakon drpi stoo mozes i koliko mozes.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije