pauzira još tri tjedna?

Lukin povratak i dalje se odgađa

Luka Modrić
Reuters
01.11.2009.
u 12:23

Hrvatski nogometni reprezentativac u redovima Tottenhama Luka Modrić neće se vratiti na travnjake do 22. studenog i premierligaške utakmice s Wiganom.

Tako barem piše News of the World pozivajući se na riječi menadžera Harryja Redknappa da se hrvatski veznjak i dalje ne osjeća dobro na treninzima, te da je u tjednu na izmaku vježbao i dalje osjećajući bol u nozi.

Modrić je slomio fibulu desne potkoljenice krajem kolovoza u premierligaškom susretu Tottenhama i Birminghama, nakon jednog grubog starta Leeja Bowyera, te otad nije nastupio. Iako su postojale naznake da bi se Modrić mogao vratiti 7. studenog u u prvenstvenom ogledu sa Sunderlandom, to se ipak neće dogoditi.

Nakon utakmice sa Sunderlandom sljedećeg vikenda u Premierligi slijedi mini reprezentativna pauza budući Engleska i Brazil 14. studenog igraju prijateljsku utakmicu u Kataru.

- Ne radi se tu o odgodi Modrićevog povratka. Reprezentatitvna stanka daje mu dodatna dva tjedna vremena da se oporavi i spremi za povratak – rekao je Redknapp.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
09:03 02.11.2009.

Nek sam odgađaju, nema žurbe jer puno je igrača baš zbog žurbe dodatno nastradalo. On ne bi trebal odigrat ozbiljniju utakmicu do proljeća, samo je pitanje kak se oduprije pritiscima. Tu mislim i na vlastitu želju što bržeg povratka na teren !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije