NEPOŽELJAN

Magath dobio otkaz u Fulhamu nakon katastrofalnih rezultata

'Wolfsburg\'s head coach Felix Magath reacts prior to the German first division Bundesliga football match FC Schalke 04 vs VfL Wolfsburg in Gelsenkirchen, western Germany on October 6. AFP PHOTO / PAT
'PATRIK STOLLARZ'
18.09.2014.
u 19:49

Navodno su ga igrači namjerno bojkotirali i gubili, samo da dobije otkaz.

Felix Magath više nije trener Fulhama, dobio je otkaz, što ne čudi nakon što je uspio ispasti i prve engleske lige, a u drugoj se trenutno nalazi na posljednjem mjestu! Navodno su ga igrači namjerno bojkotirali i gubili, samo da dobije otkaz.

- Nisam sretan zbog ovog poteza, ali bio je nužan. Napravio sam što sam mislio da je najbolje u ovom trenutku - rekao je vlasnik Shahid Khan.

Privremeno će momčad preuzeti Kit Symons koji je sjedio na klupi U21 ekipe.

>> Magath: Otišao bih u klub za koji vjerujem da mu mogu pomoći

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar mihic
mihic
00:36 19.09.2014.

Od mandzukica i radi tica je napravio igrače sa karakterom i usadio im da rade ono što najbolje znaju. Trener čudnih metoda ali često uspješan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije