'ZNA ŠTO GA ČEKA'

Magath prvi put radi izvan Njemačke! Pogodite koga preuzima

Felix Magath
Goran Stanzl/PIXSELL
14.02.2014.
u 21:30

Pred Magathom je izuzetno težak posao jer je Fulham nakon 26 kola na posljednjem mjestu Premiershipa sa 20 bodova.

Iako su njemački mediji pisali kako će Felix Magath gotovo sigurno preuzeti Milana Badelja i Ivu Iličevića u HSV-u, to se ipak neće dogoditi. Naime, Nijemac je danas imenovan novim trenerom posljednje momčadi Premiershipa, Fulhama.

On će na klupi zamijeniti Renea Meulensteena, koji je kao trener Fulhama izdržao samo 75 dana. Pred Magathom je izuzetno težak posao jer je londonski klub nakon 26 kola na posljednjem mjestu ljestvice sa 20 bodova, četiri manje od mjesta koja garantiraju ostanak. Do kraja je ostalo 12 kola.

- Sretan sam što mogu pozdraviti Felixa Magatha kao novog trenera Fulhama. On je vrstan trener koji iza sebe ima rezultate u Bundesligi. Zna kakav ga posao čeka u Fulhamu, ali je očito spreman - rekao je predsjednik Fulhama Shahid Khan.

Magath je u jesenskom dijelu sezone bio izgledan kandidat za trenera Dinama, ali nije došlo do dogovora sa Zdravkom Mamićem.

Posao na klupi Fulhama bit će mu prvi koji će raditi izvan Njemačke. Naime, u karijeri je dosad vodio samo njemačke klubove.

>> Velika Mamićeva želja vraća se na klupu i to protiv Bayerna?!

Ključne riječi

Komentara 1

DA
davos24
22:44 14.02.2014.

Propo čovjek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije