PORAZ U HAMBURGU

Maglajlija: Sami smo sebi odsjekli noge i njima dali krila

Ivano Balić
Renato Branđolica
18.10.2009.
u 19:07

Rukometaši CO Zagreba nisu imali previše izgleda u utakmici 3. kola Lige prvaka, u skupini C. Njemački Hamburg je lakoćom pobijedio 35-26 (14-12).

Izgubimo li kod HSV-a, neka to bude s golom, dva. Minus od šest golova bio bi katastrofalan rezultat - govorio je uoči dvoboja 3. kola Lige prvaka trener rukometaša Croatioa osiguranja Sejanin Maglajlija.

Nakon 60 minuta igre u Color Line Areni bilo je čak minus devet, HSV je zasluženo slavio 35:26 (14:12) pobjedu. Zagrebaši su pali bez ispaljenog metka u drugom poluvremenu, najviše su podbacili oni od kojih se najviše očekivalo: Balić, Lazarov, Škof, Tonči Valčić...Palac gore tek za Lokea u napadu. Na drugoj strani, Nijemci su opet klicali Igoru Voriju, koji je sa sedam pogodaka bio najučinkovitiji Za bivše suigrače bio je nezaustavljiv. Domagoj Duvnjak pridodao je tri gola, a Blaženko Lacković koji ima problema s meniskusom nije se dizao s klupe. U redovima domaćina odličan je bio vratar Bitter čije su obrane otvorile put do pobjede.

- U poluvremenu sam mislio da ih možemo dobiti, no u drugom poluvremenu su dar-mar napravili igrači koje nismo doveli zbog Dukatove lige - zborio je glavni menadžer zagrebaša Zoran Gobac.

Maglajlija je bio slikovit:

- Mi smo sami sebi odsjekli noge davši njima krila.

Naravno, trener je prstom pokazao na previše pogrešaka, i u obrani i u napadu. Hamburžani su prejaka momčad da to ne bi znali kazniti. Za zagrebaše poraz kod favorita ne treba značiti i kraj svijeta, ali način na koji su izgubili treba ih jako zabrinuti.

Ključne riječi

Komentara 3

LA
Lass
19:36 18.10.2009.

a tek ona predosadna publika u hamburgu..majko mila sve neke senilne babe i stričeki.

Avatar zed12
zed12
20:43 18.10.2009.

Pravi naslov RK Zagreb gastarbajter- RK Zagreb 35:26. Pa ti Gobac nemoj plaćati igrače nek idu van lakše je.

ST
stevemcqueen
22:47 18.10.2009.

najsmjesnije u cijeloj prici je gopcevo uvjeravanje da odlasci vorija i duvnjaka nisi prevelik gubita za ambicije rk zagreba u EL.. kog on zavarava..sada osim sto nam je klupa preeekratka nemamo ni postenu prvu postavu.. loke je dobar i sva sreca da su bar doveli stabilnog igraca za vorijevu zamjenu, mada, realno tko se na poziciji pivota moze mjeriti s vorijem. lik je ubojica, u oba smjera..pa nemogu balic, lazarov, t.valcic sami pobjedivat ovakve ekipe..na ekipu iz prosle god je trebalo dovesti lokea da se vori ne trosi previse i jos jednog igraca na poziciji vanjskog pucaca..to bi onda bila ekipa za velike domete. ovako, mislim da necemo daleko dogurat..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije