ŽIVOTNA PRIČA TRENERA

Majstorska taktika Ante Čačića ide u anale: Rugali su mu se, a sad je jedan od najvećih

07.09.2022.
u 09:18

– Omalovažavanje mog bivšeg zanimanja? Ne doživljavam to tako, ja se s 25 godina nisam bojao u ruke uzeti "šrafciger", imati svoju radionicu iz koje sam plaćao poreze i doprinose, djelatnika, najamninu. Dakle, nikad nisam bio na društvenim jaslama, jedanaest sam godina radio taj posao – pričao nam je tada Ante Čačić i pozirao u svojoj nekadašnjoj radionici uz stare TV i radioprijamnike, kakvih danas više nema.

Ključne riječi

Komentara 23

DU
Deleted user
10:13 07.09.2022.

Sinoć poslije utakmice ste imali naslov na ovom portalu “ Kako je RTV mehaničar i Prigorja Markuševca postao hit trener Lige prvaka” Koliko jalni i bijedni možete biti da objavite takav naslov kojim se omalovažava i zanimanje a i Markusevac.

TH
Thufir
09:57 07.09.2022.

Iako da bi čovjek radio taj posao treba ipak završiti neku školu, biti spretan i pametan, najviše su mu se rugali oni koji ni sami nemaju neko posebno obrazovanje, a kamoli da su nekad vodili neki posao, radionu ili sl. Ti isti bi mu se danas uvukli do nožica, samo da im se pruži prilika. Naravno, takvi tukci nisu ni svjesni da samo recikliraju ono kaj im mediji serviraju, pa to onda nude kao svoje autentično promišljanje.

Avatar arba_arba
arba_arba
10:01 07.09.2022.

Bolest našeg društva,: podcjenjivanje obrtnika, radnika, seljaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?