sumnjive ozljede

Kaos u nogometnom savezu: Makedonci optužili Dinamov dvojac da bojkotira reprezentaciju

Zagreb: Arijan Ademi najbolji igrač utakmice
Luka Stanzl/PIXSELL
03.10.2022.
u 16:21

Nogometaši Dinama navodno namjerno nisu željeli igrati u Ligi nacija zbog podrške nacionalnoj legendi.

Igrački zagrebačkog Dinama, Arijan Ademi i Stefan Ristovski, našli su se na udaru makedonski javnosti koja tvrdi da ovaj dvojac namjerno ne želi nastupiti za Sjevernu Makedoniju. 

Makedonska reprezentacija je uspjela izboriti ostanak u C rangu Lige nacija, ali im je jako puno pomogao Gibraltar koji je autsajder gdje god se pojavi.

Dinamovi nogometaši nisu nastupili za izabranu vrstu u sklopu Lige nacija jer su izostanak pravdali ozljedama, ali su se onda čudesno oporavili i nastupili za Dinamo u HNL-u, navodi tamošnji Sport 1

 

 

U nastavku pišu da se Ademi i Ristovski okrenuli leđa reprezentaciji i to zbog izbacivanja Gorana Pandeva, njihovog prijatelja i bivšeg suigrača te makedonske ikone. 

On se nalazi u sukobu s čelnicima makedonskog nogometa, a to je navodno ubrzalo odluku o kraju karijere koju je donio prije dva tjedna. Ademi i Ristovski su jasno odabrali koga će podržati, zaključuje navedeni izvor. 

Standings provided by Sofascore

>> Arijan Ademi danas će protiv Milana na San Siru ostvariti svoj stoti europski nastup za plave

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije