REKORDNI BAYERN

Nikad u Maksimiru nije bilo više gostujućih navijača

Bayern
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
10.12.2015.
u 11:45

Čak 3035 Nijemaca "okupiralo" je južnu tribinu, a bilo ih je i na drugim tribinama, okitili su se svojim crveno-bijelim bojama i stalnim su navijanjem bodrili svoju momčad.

Nešto manje od 20 tisuća gledatelja pratilo je Dinamov ovosezonski oproštaj s Ligom prvaka. Temperatura se vrtjela oko ništice, a većim dijelom dvoboja i hladna je kiša dodatno mučila gledatelja na maksimirskom stratištu, koje nije nimalo nalik privlačnom nogometnim arenama u većem dijelu Europe.

A nikad inozemni suparnički klub nije imao više navijača u Zagrebu od Bayerna! Čak 3035 Nijemaca "okupiralo" je južnu tribinu, a bilo ih je i na drugim tribinama, okitili su se svojim crveno-bijelim bojama i stalnim su navijanjem bodrili svoju momčad.

Za pohvalu je bila i zagrebačka publika, koja je prihvatila navijanje jedne frakcije BBB-a sa sjevera, pa je ozračje bilo pravo nogometno.

>> Dinamo pružio dobar otpor, ali Lewandowski je šokirao Maksimir

Komentara 8

GM
Gusta magla
12:38 10.12.2015.

Bavarci se u RH osjecaju ugodno jer znaju da su dosli kod vjekovnih saveznika.....uostalom tako i treba biti, pa i nas je tamo bilo preko pet tisuca.

MI
mirko0410
22:28 10.12.2015.

Kompletna atmosfera je bila super, pokraj mene na istoku puno navijača Bayerna iz Slovenije, Mađarske i Austrije, super i svima je bila bitna samo LP i nogomet.

MO
mojazemlja
14:40 10.12.2015.

Šteta da Dinamo nema publiku..jedva četiri navijačke zastave..za ne vjerovat..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije