UGLEDNO DRUŠTVO

Maksimović okupio sportsku i društvenu elitu na promociji knjige, evo tko je sve bio

Maksimović
Privatni album
16.12.2023.
u 07:00

Na domjenku u restoranu Gallo našao se i favorit za budućeg predsjednika Dinama

Novinar, autor i redatelj Andrej Maksimović svoju uspješnu godinu završio je domjenkom u restoranu Gallo, okupivši prije svega uglednike iz svijeta sporta, ali nema dovoljno mjesta da bismo nabrojili tko se sve odazvao Maksovu pozivu, uz prvog čovjeka hrvatskog sporta Zlatka Matešu.

Poznavatelji događaja iza zavjesa u hrvatskom sportu i društvu tvrde da su se u Gallu našli i najveći favoriti za budućeg predsjednika GNK Dinamo i zagrebačkog gradonačelnika. Osim ljudi iz svijeta sporta, u Gallu su bili i Večernjakova analitičarka Ankica Mamić, bivša TV urednica Mirjana Hrga, jedna od najpoznatijih hrvatskih manekenki svih vremena i poduzetnica Tatjana Dragović te i Darinko Kosor, Ivica Lovrić i predstavnik Styrije u Hrvatskoj Ivan Tolj.

VEZANI ČLANCI:

Inače, Maksimović je, zajedno sa Sinišom Malusom, ove godine u suradnji s Večernjim listom izdao knjigu "Sinovi", koja se bavi 25. obljetnicom povijesnog uspjeha – trećeg mjesta hrvatske nogometne reprezentacije na SP-u u Francuskoj.

 
 
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar barba_barba
barba_barba
11:40 16.12.2023.

Niti jedan od njih u pravnoj državi ispod 10 godina nebi proša

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije