Potpora

Mala, ali hrabra skupina navijača uz Hrvatsku

'Croatian supporters cheer on their team during the men\'s EHF Euro 2012 Handball Championship match between France and Croatia at the Spens Hall of Novi Sad on January 24, 2012.  Croatia won 29-22. A
'FRANCK FIFE'
30.01.2012.
u 09:08

Pedesetak navijača došlo je na posljednji susret. Naši rukometaši nisu ni ovaj put izbjegli zvižduke, a zviždali su im i na dodjeli medalja.

Hrvatski navijači, njih pedesetak, došli su bodriti naše reprezentativce u nastojanjima da osvoje brončanu medalju. Bilo je puno mirnije i tiše igrati utakmicu za treće mjesto u odnosu na onu polufinalnu. Čak su se nekoliko puta lijepo mogli čuti i naši navijači koji su skandirali "Hrvatska, Hrvatska".

Ovaj put nisu sa svih strana bili okruženi srpskim navijačima, pa nisu bili angažirani ni specijalci, već samo redarska služba. I "Lijepu našu" mogli smo koliko-toliko slušati u miru, uz tek poneki zvižduk.

Kako je utakmica odmicala i kako se približavao početak finalne utakmice, tako su počeli pristizati i srpski navijači, koji su potkraj utakmice nadglasali našu malu, hrabru skupinu i počeli navijati za Španjolsku. Ali, bilo je kasno, Hrvatska je pobijedila.

Ipak, cijela dvorana je još jednom jedva dočekala da dobro izvrijeđa hrvatsku reprezentaciju i glasno je izvižda. Bilo je to na ceremoniji svečanog zatvaranja kada su naši rukometaši primali zasluženo osvojene brončane medalje.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar nevira
nevira
09:31 30.01.2012.

srpske seljacine,nema potrebe trosit rijeci,cestitke nasima na osvojenoj medalji,zao mi je sto je za docek bilo samo malo navijaca,da sam u zagrebu bio bih na tgu da ih pozdravim.

BG
BG
11:06 30.01.2012.

Pozdrav Hrvatskoj. Siguran sam da kod vas ima mnogo normalnih ljudi kao i ovde koji ne zele nikakve sukobe,vredjanja i td. Jbg. jeste se zvizdalo vasoj himni,ali ko moze kontrolisati toliku masu. Realno,kod vas bi takodje bilo isto. Tako da,neka ide sve normalnim tokom,pa ce polako izbledeti sve negativno.

BM
Boris Markovic
10:58 30.01.2012.

Evo zvanicne ocene organizacije ovog prvenstva: Predsednik EHF Norvežanin Tor Lian skinuo je kapu organizatoru Evropskog prvenstva u rukometu uz poruku da evropska kuća ovog sporta nije pogrešila kada je 2008. odlučila da Srbija bude domaćin turnira. \"Srbija je uradilaila veliki posao u organizaciji turnira. Spremno su se uhvatili u koštac sa svim izazovima i imali smo odličnu saradnju i razumevanje sa Rukometnim savezom Srbije. Ispoštovali su sve standarde koji su im pripisani i pokazali su veliki napredak. Dobro su se pripremili i zato je turnir organizovan savršeno. I Vlada Srbije, uključujući Premijera i Ministra za omladinu i sport, dosta su se angažovali dajući veliku podršku\", rekao je Lian. Koga interesuje vise detalja moze da ih cita u Blicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije