OTPAO ZBOG OZLJEDE

Maleš definitivno neće na SP, Kovač poručuje: Još je mlad, bit će prilike

Mate Maleš
Daniel Kasap/PIXSELL
05.05.2014.
u 11:13

- Žao mi je što Mate neće krenuti s nama na pripreme tijekom kojih bi imao šansu izboriti se za put u Brazil. No, mlad je momak pred kojim je još duga karijera i puno prilika za igranje u reprezentaciji - rekao je izbornik Niko Kovač.

Vezist Rijeke Mate Maleš definitivno neće nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Brazilu jer mora na operaciju gležnja.

Maleš već duže vrijeme ima problema s gležnjem, no dosadašnje neoperativne metode nisu dale rezultata pa je odlučeno da će morati pod nož. Zbog toga se neće moći boriti za mjesto među putnicima na SP.

- Žao mi je što Mate neće krenuti s nama na pripreme tijekom kojih bi imao šansu izboriti se za put u Brazil. No, mlad je momak pred kojim je još duga karijera i puno prilika za igranje u reprezentaciji. Želimo mu svi brz oporavak i povratak na travnjak - rekao je izbornik Niko Kovač.

Maleš je za Hrvatsku debitirao u prijateljskom susretu protiv Švicarske u ožujku ove godine.

>> Maleš: Moj poziv u reprezentaciju uspjeh je cijelog kluba

Komentara 1

SN
snoopy58
12:59 05.05.2014.

da li je vezist, ili veznjak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije