Trener Dinama

Mamić: Bolji smo od Hajduka, očekujem pobjedu

Zoran Mamić
Marko Prpić/Pixsell
30.11.2013.
u 16:20

- U svakom smo segmentu bolji od Hajduka, i pojedinačno, ali i momčadski! Moramo to, naravno, potvrditi i na travnjaku, stoga očekujem pobjedu, kojom bismo napravili opipljivi bodovni odmak na ljestvici – kaže Mamić.

Dva mlada trenera, od kojih jedan još uvijek nije odlučio želi li zapravo biti trener, sučelit će se jedan drugome u nedjeljnom maksimirskom derbiju.

- Igor Tudor je pokazao da ima plan i viziju, u teškim financijskim uvjetima u kojima mu se klub nalazi, napravio je mnogo s Hajdukom – o Tudoru je rekao Zoran Mamić.

Mamić i bez nekoliko važnih igrača, prije tri dana u Odesi, na travnjak poslao momčad u 4-3-3 formaciji.

- Tko god bio Dinamov trener, prve momčadi ili u bilo kojem omladinskom uzrastu, jednostavno mora težiti napadačkom nogometu! A to je istodobno i razlog što se teže snalazimo u igri, poglavito u europskim natjecanjima, kad nas suparnik napadne, jer su naši igrači navikli da u 90 posto utakmica imaju loptu u svom posjedu – pojašnjava Mamić dio razloga lošijih igara i rezultata plavih u Europi.

U nedjelju ćemo, to je neprijeporno, vidjeti obostrano napadačku igru.

- U svakom smo segmentu bolji od Hajduka, i pojedinačno, ali i momčadski! Moramo to, naravno, potvrditi i na travnjaku, stoga očekujem pobjedu, kojom bismo napravili  opipljivi bodovni odmak na ljestvici – kaže Mamić.

>> Tudor o 'gaženju plitkog potoka': To ćemo tek vidjeti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije