TRENER DINAMA

Mamić: Clyeton je napravio nešto što ne mogu prihvatiti

Zoran Mamić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
29.03.2014.
u 14:40

- On je napravio nešto što ja kao trener ne mogu prihvatiti i raskid ugovora je bilo jedino rješenje - rekao je Mamić.

Trener i sportski direktor Dinama Zoran Mamić prokomentirao je raskid ugovora s Brazilcem Cleytonom koji se potukao nakon noćnog pijanstva.

- On je napravio nešto što ja kao trener ne mogu prihvatiti i raskid ugovora je bilo jedino rješenje - rekao je Mamić, prenosi službena stranica Dinama.

Je li Dinamo pogriješio što ga je doveo?

- Doveli smo igrača koji je dobro igrao u prošlim klubovima, dobili smo dosta preporuka, a između ostalih najveću od trenera koji ga je trenirao. Ovakav rasplet ne znači da je Cleyton loš igrač ili loša osoba, ali njegova prilagodba u Zagrebu nije bila kakva je trebala biti.

Mamić je najavio i sutrašnju utakmicu s Osijekom.

- Očekuje nas utakmica s protivnikom koji se bori za "goli život", a te utakmice znaju biti teške. Ipak, želimo nastaviti svoju pobjedničku seriju, prikazati dobru igru i vratiti se iz Osijeka s tri boda. Žao mi je da je Osijek u situaciji u kakvoj se nalazi, ali što je tu je; mi nemamo pravo na krivi korak.

Mamić je čestitao treneru Hajduka Igoru Tudoru na novom ugovoru, a i najavio je novu sezonu.

- Ne bi bilo dobro da izgubimo u finalu Kupa, jer bismo onda vrlo rano morali igrati dvije utakmice Superkupa s Rijekom.

A zašto se ne bi igrala samo jedna utakmica na neutralnom terenu? Primjerice, Splitu.

- Odlična ideja! Izgubimo li finale u  što ne vjerujem, predložit ćemo to Savezu. Da malo pomognemo Hajduku...

>> Dinamo bez milosti: Zbog pijanstva i tučnjave Cleyton potjeran!

Ključne riječi

Komentara 1

FZ
filip.zeravica.9
16:28 29.03.2014.

nis ti za Dinamo to je godsodski tim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije