Najavio rat

Mamić: Hajduk radi gadljive stvari, neće bit prvaci još 10 godina!

zdravko mamić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
05.11.2013.
u 23:14

- Za 80 posto gadljivih stvari u hrvatskom nogometu zaslužna je ova garnitura Hajduka

Iz Hajduka su proteklih dana sasuli paljbu prema sucu Matocu iz Zaprešića kriveći ga da ih je oštetio u susretu protiv Slaven Belupa. Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić nije im kontrirao, ali čim se vratio iz Ujedinjenih Arapskih Emirata prekinuo je šutnju.

- Ukoliko se ponašanje Hajdukovih čelnika ne popravi, obećavam im da još sljedećih deset godina neće osvojiti naslov!, rekao je Mamić za Sportske novosti i dodao:

- Za 80 posto gadljivih stvari u hrvatskom nogometu zaslužna je ova garnitura Hajduka. Ljudi su upotrijebili legalne i ilegalne, te dosad nepoznate institute u nogometu, recimo Agenciju za zaštitu tržišnog natjecanja, ne bi li od sebe napravili žrtvu i homogenizirali svoje vlastito biračko tijelo u otporu protiv kompletnog hrvatskog nogometa, a ustvari skrivaju svoje nepravilnosti, netransparentnost, neznanje i sportski neuspjeh.

Ključne riječi

Komentara 22

RI
Ricky22
08:48 06.11.2013.

Zdravkec,polako ces se maknut..... Zzd

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
07:07 06.11.2013.

Igra mečka Mamiću, bliži se kraj tvoje vladavine. U međuvremenu pozivam Hajduk da prijavi Mamića zbog vrijeđanja i klevetanja njegovih čelnika (cijela izjava na JL), za što je temeljem čl. 83. Disciplinskog pravilnika HNS-a propisana novčana kazna i min. 2 mjeseca zabrane obavljanja djelatnosti u nogometu.

Avatar delminium
delminium
08:09 06.11.2013.

Celo selo šmrče belo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije