Za PAOK već prodano 22.000 ulaznica

Mamić: Jedva čekam da maznemo zvezdu

\'30.11.2010.Zagreb, Hrvatska -  Hrvatski nogometni savez, Rusanova.Vlatko Markovic predaje kandidaturu za predsjednika HNS-a pred zagrebackim nogometnim savezom na celu s Zdravkom Mamicem.Photo: Mark
Marko Prpic/PIXSELL
11.12.2010.
u 11:17

Sjajno raspoloženi Zdravko Mamić ponosno najavljuje: - Za utakmicu s PAOK-om već je "otošlo" 22.000 ulaznica, a još je pet dana do utakmice. U srijedu na stadionu očekujem 36.000 ljudi - kazao je Dinamov izvršni dopredsjednik.

Tvrdi da je "kontinuirani optimist, ali s velikom dozom straha".

- Ne, ja ne sumnjam u svoju momčad, ali PAOK-u odgovara i neodlučeno, a oni su iskusna momčad. I ne bih želio zazivati vraga, no sjećam se da je ovdje bilo utakmica za koje smo mislili da nema šanse da ne dobijemo pa se to nije dogodilo. Mamić najavljuje dolazak "sedam debelih godina za Dinamo". Pritom je naglasak na 2011. u kojoj očekuje naslov prvaka, proljeće u Europi i osvajanje Kupa.

- Bit će ovo najbolja godina u Dinamovoj stogodišnjoj povijesti! - tvrdi dopredsjednik. Oduševljen Halilhodžićevim metodama, naravno i učinkom, Mamić je treneru već ponudio novi 5-godišnji ugovor, o kojemu se Vaha tek treba izjasniti. - On stalno inzistira na kompaktnosti grupe, donio je red, disciplinu, organizaciju igre, kompaktnost. I zato ga želimo što dulje u Dinamu - kaze Mamić.

Želite li na pripremama igrati protiv Zvezde?

- Moj stav znate, igrao bi sa svima. Možda za to sada neće biti uvjeta, ali ubuduće, dapače: veselio bih se toj utakmici i jedva čekam da maznemo Zvezdu! Na promociji Dinamova kalendara za 2011. godinu bio je i Vlatko Marković. Mamić ga je još jednom proglasio pobjednikom izbora:

- Rezultat glasovanja na Skupštini bit će 33:13 za Markovića! Kad se to dogodi, reći ćete da sam David Copperfield - zaključio je Mamić.

Ključne riječi

Komentara 18

OB
-obrisani-
11:58 11.12.2010.

mamic je legenda

DO
don07
14:43 11.12.2010.

Sanader je bio još i veča legenda.

OB
-obrisani-
03:43 12.12.2010.

----------------Najsigurniji parovi – uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije