Ljubav i mržnja

Mostova zastupnica narugala se Zdravku Mamiću, evo kako joj je odgovorio

Zdravko Mamić
Foto: Facebook/Pixsell
1/10
05.04.2017.
u 14:45

Ivana Lesandrić Ninčević na fascikl je stavila naljepnicu s prekriženom glavom Zdravka Mamića.

Ivana Lesandrić Ninčević, zastupnica MOST-a, danas se na sjednici u Saboru pojavila s dodatkom koji je privukao veliku pozornost.

Naime, na njezinom fasciklu isticala se naljepnica s prekriženom glavom Zdravka Mamića. Ona simbolizira otpor protiv Mamićeve vladavine u Dinamu i hrvatskom nogometu, a najčešće ju se može vidjeti na nogometnim stadionima - na transparentima i majicama Bad Blue Boysa te ostalih navijačkih skupina.

Ne znamo jesu li na naljepnicu MOST-ove zastupnice reagirali partneri iz HDZ-a budući da je Mamić njihov simpatizer i nekadašnji pokrovitelj. No, zato je ubrzo reagirao sam Dinamov savjetnik i to na svom Facebook profilu.

Objavio je fotografiju na kojoj se na njegovom fasciklu isticalo srce s natpisom 'samo ljubav'.

- U mom fasciklu nema mjesta za mržnju - još je dodao Zdravko Mamić.

 >>Zdravko Mamić: Posao sam učio od Srba, ali sve sam ih nadmašio!

>>Mamić ugostio srpske novinare i otkrio: Radim na Grujićevu dolasku iz Liverpoola u Dinamo!

Ključne riječi

Komentara 59

AH
Ahilej
15:17 05.04.2017.

ZDRAVKO KAPETANE IZLJUBIT ĆU TE KAD TE VIDIM! A ovoj štraci koja pripada stranki ispovraćanih populista poručujem neka gleda svoja posla

DU
Deleted user
15:28 05.04.2017.

Ivana misliš da će Hajduk biti bolji kad Mamića ne bude????? Ivana neće biti bolji,dapače još crnji dani čekaju jadnog ajduka. Populizme sa naljepnicama prodaji kad nemaš niša pametnije u zakonu da mu smjestiš. Srami se i pogledaj emisiju..... život na vagi.

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
15:19 05.04.2017.

Gdje je kraj kilama Ivani iz Mosta, svaki put sve je veća i veća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije