Veselo u Udruzi navijača Dinama

Mamić pjeva: Dinamo i Hajduk dva su kluba bratska

Finale rukometnog kupa Hrvatske
Foto: Zvonimir Pandža
1/2
22.02.2011.
u 18:42

- Bili su bili vrhovi planina, bila je košulja Hajdučkoga sina, pjevao je Zdravko Mamić u Udruzi navijača Dinama - sudionika Domovinskog rata. S čašom u ruci Mamić je priredio jednu od simpatičnijih gesti posljednjih godina...

Komentara 17

JM
ja-ma
20:31 22.02.2011.

Od 18:42 do sada NITI JEDAN komentar???E pa reći ću vam samo da ste JADNI!!!Da je ne daj Bože Mamić napravio neko sranje bilo bi vas ovdje ko Kineza.

BU
buck
20:32 22.02.2011.

mamic kao osoba me se netice no ovo je znak da jug i sjever da se trebaju udruzit samo razdvajanje najvise pase srbiji i njenim slugama komunistico podzemlje podkopava jos od drugog svjetskog rata i potice na razdvajanje jer znaju kad se jug i sjever ujedine da ce biti opet pali mile traktorce

BA
baja
21:02 22.02.2011.

Super, tako treba, bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije