Čestitao Osijeku

Mamić: Poraz sam dobro primio, a naš nogomet živi lijepe dane

Zdravko Mamić (1)
Danijel Kasap/Pixsell
11.02.2013.
u 17:33

– Zašto bi bilo nelegitimno da Granada dobije Real Madrid, Siena dobije Inter, Manchester City izgubi od Southamptona?

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić osvrnuo se na Dinamov poraz od Osijeka u zaostalom susretu 19. kola Prve HNL.

– Koristim priliku da čestitam igračima, treneru, čelnicima i navijačima Osijeka na zasluženoj pobjedi. Kao rijetko tko teško podnosim poraze, ali ovo je poraz koji sam dobro primio. Poanta je da je utakmica bila pravi nogometni spektakl i fantastična utakmica, po svim parametrima. Pod teškim uvjetima bila su tri gola, Dinamo je imao visoku dominaciju, ali je problem neefikasnosti ponovno viđen. Bilo je puno dobrih obrana, mladih igrača, a kada "autsajder" dobije favorita, to je uvijek zanimljivo. To sve skupa znači da naša liga raste, da je 20-30 posto bolja nego prošle godine, a sljedeće sezone će Liga 10 biti još bolja – rekao je Mamić za službenu stranicu Dinama te dodao:

– Zašto bi bilo nelegitimno da Granada dobije Real Madrid, Siena dobije Inter, Manchester City izgubi od Southamptona, a Dinamo ne smije od Osijeka? Svi mi želimo Dinamo u Ligi prvaka i da budemo bolji, a bolja liga puno će napraviti na tom putu. Uza sve teškoće, mislim da hrvatski nogomet živi lijepe dane, a o reprezentaciji koja je ogledalo domaće lige ne treba posebno ni govoriti.

Osvrnuo se Mamić i na prijelazni rok.

– Prijelazni rok za Dinamo službeno je završen, ali mi neprestano radimo, održavamo kontakte i tražimo igrače. Recimo, u četvrtak ćemo sportski direktor i ja biti u Europi i gledati neku utakmicu.

>>>Krah Krunine koncepcije u Gradskom vrtu

Ključne riječi

Komentara 5

MA
maraton
19:14 11.02.2013.

Mamiću, poraz si mora primiti jer niste pobjedili a Osijek je prije Granada, Siena ili neko drugi a Dinamo nikad neće biti niti se more komparirati sa Realom, Manchesterom ili nekim drugim.Nisi u realnom svijetu a komentator na TVMax-u još je gori. Sramota za hrvatski nogomet i HNS koji ga vode.

TR
trante
19:28 11.02.2013.

Ako izgubiš od Rijeke, i Hajduka...ode i prvenstvo...Mislim da to nije nerealno, jer ovaj dinamo je prosječan, osim po primanjima....

HR
hr76
17:43 11.02.2013.

Mamić mijenja bodove iz ove sezone za bodove u idučoj sezoni! To se vidi iz aviona. Sramota, kad će već jednom ovaj lik nestati iz hrvatskog nogometa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije