Bio bi to kapitalac

Mamić potvrdio: Želimo vratiti Eduarda u Dinamo!

mamic, eduardo
Sanjin Strukić/Pixsell
20.05.2013.
u 17:05

– Eduardu smo provjerenim kanalima poslali više od signala da ga jako želimo

Kada su se u ožujku ove godine našli na sudu, Zdravko Mamić javno je rekao da Eduardu nudi milijun eura da dođe u Dinamo. Eduardo tada nije imao komentara na to, a dva mjeseca poslije izvršni predsjednik Dinama ponovno kreće u akciju. Dinamo traži kvalitetna pojačanja za Ligu prvaka, a posebno žudi za golgeterom. A da u Maksimiru ozbiljno razmišljaju o Eduardu, stariji Mamić potvrdio je i danas na otvaranju kapelice.

– Eduardu smo provjerenim kanalima poslali više od signala da ga jako želimo i nema nikakva razloga da do njegova povratka ne dođe – rekao je Mamić pred okupljenim novinarima.

Ipak, pitanje je što će na sve ovo reći hrvatski reprezentativac koji baš i nije u idealnim odnosima s vodećim ljudima kluba. Podsjetimo, Mamić i Eduardo međusobno se sude. Mamić tvrdi da je u Eduarda uložio milijun eura te želi povrat tog novca, dok bivši napadač Dinama i Arsenala tvrdi da je ugovor koji je potpisao s Mamićem lihvarski i “robovlasnički”.

>>Zdravko Mamić napao Eduardova odvjetnika: Ti si lažov, monstrum!

>>Dinamo otvorio kapelicu ispod južne tribine Maksimira

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije