GDJE ĆE JOE?!

Mamić: Šimunić je u Dinamu do nedjelje, a Luka ostaje u Tottenhamu

Zdravko Mamić (1)
Marko Prpić/Pixsell
24.08.2011.
u 19:36

Zdravko Mamić gostovao je u središnjem Dnevniku Nove TV, no šef Dinama, kako je i obećao, dan nakon povijesnog uspjeha bio je najmirniji što može biti.

Iako je euforija oko ulaska u Ligu prvaka još na vrhuncu, javnosti je trenutno čak i zanimljivija priča oko Joea Šimunića. Pripetavanje između Mamića i Maleša traje već danima, a s međusobnim su demantijima nastavili.

Predsjednik Hajduka i dalje ne odustaje od toga kako će reprezentativni stoper karijeru nastaviti na Poljudu.

- Ja ne znam što tvrde naši sportski kolege iz Splita, no odgovorno tvrdim da će igrati u Dinamu. Možda i ranije, ali najkasnije će se to realizirati u nedjelju kad je okupljanje rerezentacije jer još neke formalnosti rješava s klubom - istaknuo je Zdravko Mamić.

Peripetije traju i oko njegovog najvećeg dragulja Luke Modrića. Upitan za mišljenje o njegovoj budućnosti nije bio baš optimističan.

- Nažalost, mislim da Luka ostaje u Tottenhamu koliko god je zaslužio da ode i zaigra za Chelsea ili Manchester United.

Ključne riječi

Komentara 39

HM
hm12345
22:09 24.08.2011.

Sj.... će Šimunić i Dinamo i Hajduk i ostati u Njemačkoj. Što njemu u životu treba da navuče bijes jednih ili drugih na sebe?

HP
hamsun pedersen
19:50 24.08.2011.

baš bi mi bilo drago da mamić očita lekciju arogantnom malešu.

HR
hrvatska8
11:18 25.08.2011.

PraviJanez:jesi li ljubomoran?pa jenezu nisi ni ti Slovenac i sto bi sada trebali??Dinamo Zagreb igra Champions League,a ti seronja PATI!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije