Ne zbog Dinama

Mamići, niste u pravu! Liga je neizvjesna zbog Hajduka i Rijeke

Hajduk Dinamo (1)
Foto: Tino Juric/PIXSELL
12.11.2013.
u 11:00

Hajduk je u prvih 16 kola ove sezone osvojio sedam bodova više nego prošle sezone

Dinamo i Sammir jučer su trebali sjesti za stol i dogovoriti se o načinu razlaza. Hoće li Sammir ostati do kraja ugovora (na ljeto), hoće li trenirati ili će se odmah razići uz manje novca koje bi igrač zaradio da odradi ugovor do kraja?

Sammir nije trenirao

To su otprilike pitanja koja moraju naći klub i Sammir, no do tog razgovora jučer nije došlo, odgođen je za danas. U međuvremenu Sammir nije trenirao, ne zato što nije želio, već zato što su svi plavi igrači do srijede ujutro slobodni.

A ionako ih opet nije previše ostalo, opet su se “razmiljeli” po reprezentacijama pa Zoran Mamić, Damir Krznar i Igor Cvitanović i nemaju puno igrača s kojima će trenirati.

Zdravko Mamić nedavno je ustvrdio kako se o Hajduku pišu bajke, a da je priča obrnuta:

- Nije Hajduk napravio ništa više nego proteklih godina, nema više bodova nego prije. Problem je samo u nama, mi smo osvojili puno manje bodova.

Slično je govorio i Zoran:

- Mi smo jedini krivi za neizvjesnost u ovom prvenstvu.

No, baš Mamići i nisu u pravu. Točno je da je Dinamo osvojio manje bodova nego prošle sezone. Nakon 16 odigranih kola imao je pet bodova više nego nakon 16 utakmica u ovoj sezoni, imali su samo jedan poraz i dva remija, a ove su sezone pod svim svojim trenerima u HNL-u upisali dva poraza i tri remija.

Rijeka pet bodova više

No, Hajduk i Rijeka ozbiljno su napredovali i više su doprinijeli neizvjesnom prvenstvu nego što je to učinio Dinamo. Naime, Hajduk je u prvih 16 kola ove sezone osvojio sedam bodova više nego prošle sezone, sad ima dva poraza i četiri remija, a prošle sezone imao je pet poraza i tri remija u prvih 16 kola prvenstva.

Napredovala je i Rijeka, već sad ima pet bodova više nego u ovo vrijeme prošle sezone, a ima i utakmicu manje (s Hrvatskim dragovoljcem, ta je utakmica prekinuta zbog nestanka električne energije i igrat će se naknadno) pa, ako i tu pobijedi, imat će osam bodova više nego prošle sezone u 16 odigranih kola.     

Ključne riječi

Komentara 13

AS
asi2013
11:49 12.11.2013.

Nije ovaj Dinamo sa ovakvim igrama, pa i igraćima, mogao nešto posebno i više osvojiti. Predviđam da mu ove godine predstoji teška muka u nastavku prvenstva!

VK
vječni krojf
12:44 12.11.2013.

Moj Junaci,zalosno je da ti sada kad je repka pred velikim ispitom cekas u maksimiru kad ce koji Mamic otvoriti usta i nesto reci i ti se preko vl sa njima prepires.Da si pravi novinar pisao bi nesto interesantnijeg.Svatko moze zakljuciti iz tablice HNL-e i vidjeti u cemu je stvar.Uostalom ako Mamici vide (a kako i nebi)da je Dinamo zakazao zar nemaju na to pravo,ili ce kao neki kriviti suce.Svatko ima pravo analizirati svoj rad i svoje rezultate.Ti novinarcicu pazi da se ne srusi koje drvo na tebe na maksimiru,jer moglo bi opet nevrijeme.

NE
neradoholicar
14:31 12.11.2013.

Mamici to nisu izjavili nakon 16 kola kao sto autor insinuira i racuna, nego prije, kad je vjerojatno to sto su rekli bila cinjenica (iako to skoro pa vrijedi i sada, jer bi Dinamo uz tih 5 bodova i sad, uz "goropadne" Hajduka i Rijeku bjezao 7 (Hajduku) odnosno 12 (Rijeci) ). Bit ce zanimljivo vidjeti sljedece autorove clanke. Ocekujem nesto tipa: Dezurni htv-ov prognosticar nije u pravu, prije dva tjedna je rekao da je vrijeme taj dan bilo suncano, a pogledajte danas kisa i oluja u cijeloj drzavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije