PREMA DAILY MAILU

Manchester City nudi za Olića šest milijuna funti?

Ivica Olić
AFP
09.04.2010.
u 09:05

Dva pogotka koja je Ivica Olić postigao Manchester Unitedu u četvrtfinalu Lige prvaka, ali i sjajne igre u njegovoj vjerojatno najboljoj sezoni karijere otvaraju mu vrata mogućih transfera.

Izvrsne igre u najjačoj njemačkoj momčadi lansirale su Olića u misli klubova koji osmišljavaju kako pojačati postojeći kadar za sljedeću sezonu. Zainteresiranih ima, a United bi mogao biti dodatno "udaren" ostvare li se ambicije sugrađanskog kluba Cityja.

Naime, Daily Mail piše da "građani" "planiraju iznenađujući transfer Ivice Olića", nakon što je "hrvatska zvijezda impresionirala menadžera Roberta Mancinija".

"City je blagoslovljen dobrim napadačkim opcijama, ali će pozorno pregledati momčad ovoga ljeta i neka imena bit će žrtvovana da bi se dovelo igrače za koje se smatra da imaju bolji stav i radnu etiku", tvrdi engleski dnevnik i nastavlja:

"Olić spada u tu kategoriju, a Bayern bi trebao biti spreman osluhnuti ponudu u visini od šest milijuna funti." U zaključku teksta Daily Mail tvrdi da bi "Olić, kao i Carlos Tevez, odmah postao miljenik Eastlandsa i da bi se svojim nesebičnim stavom lako uklopio u klub."

Ključne riječi

Komentara 1

D2
dado80_2000
16:44 09.04.2010.

Pomalo glup novinarski napis. Olic mozda u Man City ;) pa tamo je Tevez, veoma sličan tip igrača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije