Odlazi li CR7?

Manchester City pripremio 120 milijuna eura za C. Ronalda!

ronaldo
Pixsell
04.09.2012.
u 13:07

− Ronaldo je Perezu rekao da želi napustiti klub! − rekao je za Sun izvor blizak portugalskom igraču

Nezadovoljstvo Cristiana Ronalda u Realu sve je veće. Španjolski mediji nagađaju da je Ronaldo nezadovoljan primanjima u madridskom klubu, a engleski The Sun ekskluzivno donosi informaciju da je jedan od najboljih nogometaša svijeta razgovarao s predsjednikom Reala Florentinom Perezom i rekao mu kako želi napustiti  klub!

Odmah nakon te informacije počeli su se javljati zainteresirani klubovi, prije svega bogati PSG i Manchester City.

Prema pisanju Daily Stara, City je za Ronalda već pripremio novac, a spremni su ponuditi nevjerojatnih 120 milijuna eura!

>>>Rexach: Ako je CR7 tužan, ljudi bi trebali izaći na ulice i plakati

>>>Ronaldov menadžer: Cristianovi problemi u Realu nisu od jučer...

Komentara 20

ME
melkior007
13:21 04.09.2012.

Ovo sa 120 miliona eura za Ronalda su već financijske perverzije.I ti onda tjeraj pospanog prvašića u školu i pričaj mu kao predsjednik Josipović da treba puno, puno učiti i biti marljiv, vjeran i iskren drug. Ma neka idu na livadu ganjati loptu. I Modrić je pokazao da škola nije bitna,a lova ga je i proljepšala.Bar tako tvrde sponzoruše.

F4
F48B2
13:28 04.09.2012.

Prijelazni rok je završio prije četiri dana!!! Nema napuštanja klubova do siječnja!!!

Avatar Vrijeme
Vrijeme
13:18 04.09.2012.

Zar to nije samo nogomet?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije