arsenalu azijski kup

Manchester City spasio promašaj težak poput Sivonjićevog, Bayern deklasirao Valenciju

Promašaj
Foto: Youtube Screenshot
18.07.2015.
u 19:05

Samir Nasri pogodio za pobjedu Manchester Cityja.

Danas su igrane mnoge pripremne utakmice diljem svijeta, a mi vam donosimo pregled onih najzanimljivijih.

Bayern je u Pekingu pred 50 tisuća gledatelja uvijerljivo slavio protiv Valencije sa 4:1.  Bavarci su bez Robbena i Ribérya slavili pogocima Mullera (16., 45.+1), Alcantare (54.) i Lewandowskog (69). Za španjolsku momčad jedini zgoditak postigao je Rodrigo u 27. minuti. 

 

Arsenal je u finalu Azijskog Premier kupa u Singapuru pobijedio Everton sa 3:1. Strijelci za Topnike bili su Walcott (22.), Cazorla (58.) i Özil (62.) dok je Barkley (75.) zabio za plave iz Liverpoola. Petr Čech debitirao je za Arsenal.

Treće mjesto na turniru osvojio je Stoke City pobjedom 2:0 protiv selekcije Singapura.

Samir Nasri pogotkom u 86. minuti donio je pobjedu Manchester Cityju u susretu s domaćim Melbourne Cityjem.

 

Utakmicu je obilježio i težak promašaj Stefana Mauka koji je sa samo dva metra prebacio prazan gol engleske momčadi. Njegov promašaj bio je gotovo jednako težak poput onog legendarnog Ilije Sivonjića iz doba dok je nastupao za Dinamo.

 

Manchester United je u svojoj prvoj utakmici International Champions Cupa u Seattleu upisao pobjedu protiv meksičke Americe (1:0), a pogodak je u 5. minuti postigao nedavno pridošli Morgan Schneiderlin. Igrala su još i tri nova igrača -  Memphis Depay, Matteo Darmian te Bastian Schweinsteiger.

>>Modrić se nakon tri mjeseca vratio pred 80 tisuća gledatelja, Roma pobijedila Real

Komentara 2

DH
dalibor.hren
07:06 19.07.2015.

Riječanin Terkeš je iz manje udaljenosti pogodio stativu!

DH
dalibor.hren
07:25 19.07.2015.

Isprika Terkešu, riječ je o Tomasovu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije