zbog odgođenog susreta

United će navijačima vratiti novac

Old Trafford
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
16.05.2016.
u 12:22

United se pobrinuo da nitko ne bude oštećen i putem PR službe priopćio navijačima da će im biti vraćen novac od kupljenih ulaznica.

Čelnici Manchester Uniteda odlučili vratiti novac za ulaznice navijačima koji su jučer morali napustiti Old Trafford.

Nešto prije početka utakmice između Manchester Uniteda i Bournemoutha, navijači su morali napustiti tribine jer je pronađen sumnjivi paket koji je nađen u jednom od zahoda, a riječ je o više naprava koje su žicama bile povezane s mobitelom.

Utakmica je odgođena za 17. svibnja, a United se pobrinuo da nitko ne bude oštećen i putem PR službe priopćio navijačima da će im novac od kupljenih ulaznica biti vraćen.

>> Na Old Traffordu policija izvela kontrolirane eksplozije i uništila sumnjiv paket!

Komentara 1

SC
schwertransport
13:04 16.05.2016.

kod nas se to nebi dogodilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije