Ususret novoj sezoni

Manchester United se sprema izdvojiti više od 90 milijuna eura da bi popravio obranu

Manchester United v Aston Villa - Premier League - Old Trafford
Foto: martin Rickett/PRESS ASSOCIATION
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
09.05.2023.
u 13:44

Dovođenjem Axela Diasija iz Monaca i Kim Min Jaea iz talijanskog prvaka Napolija Erik ten Hag nada se upotpuniti igru trenutno ozlijeđenih Rafaela Varanea i Lisandra Martineza. Razmatranja su uvelike ponukana lošom igrom Victora Lindelofa i Harryja Maguirea

Engleski klub Manchester United spreman je ponuditi 60 milijuna eura za dovođenje igrača Napolija Kim Min Jaea, objavili su engleski mediji. Južnokorejski branič igrao je važnu ulogu u osvajanju ovogodišnjeg naslova Serie A, a prema medijskim napisima njegova otkupna klauzula iznosi 45 milijuna eura.

Bivši igrač Fenerbahçea prošlog je ljeta došao u Napoli kao zamjena za Kalidoua Koulibalyja koji je prešao u Chelsea. United je oslabljen na poziciji stopera nakon ozljeda Rafaela Varanea i Lisandra Martineza.

Osim njega, United je "u niskom startu" za dovođenje Axela Diasija iz Monaca, piše Manchester Evening News. Klub bi za njega trebao izvojiti oko 45 milijuna eura.

Ovim bi transferima ukupne vrijednosti od 90 do 105 milijuna eura bitno upotpunili obrambenu igru Lisandra Martineza i Lukea Shawa. Međutim, sredstva koja su Crvenim vragovima dostupna za transfere trebala bi biti smanjena na 100 milijuna eura pa je mogućnost dovođenja novih braniča još uvijek u pitanju.

Prošlog je ljeta na Old Trafford došao Martinez, a godinu prije Rahael Varane. Oba transfera bila su iznimno skupa i oba igrača su trenutno ozlijeđena. Erik ten Hag će se, obzirom na lošu igru Victora Lindelofa i Harryja Maguirea, morati koncentrirati na osugranje obrane za iduću sezonu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije