Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ CITYJA U MONACO

Mancini bogatiji za 33 mil. eura postaje trener Subašiću i Falcau

\'Manchester City manager Roberto Mancini talks to a member of his backroom staff before the UEFA Champions League, Group A match at the Etihad Stadium, Manchester. Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
14.05.2013.
u 12:13

Manchester City mora talijanskom treneru isplatiti 33 milijuna eura za preostale tri godine ugovora koje nije odradio, a on već ima novi posao...

Iako je nakon tri i pol godine dobio \"nogu\" u Manchester Cityju, Roberto Mancini ima razloga za osmijeh. Konkretno, 28 milijuna razloga, u obliku funti (33 milijuna eura) koje će mu arapski šefovi kluba isplatiti jer su tri godine prije njegovog isteka odlučili raskinuti ugovor.

Mancini je prošle sezone osvojio engleski naslov nakon čega su šeici odlučili počastiti Talijana produljenjem ugovora na još četiri godine. S obzirom da ove sezone nije ispunio očekivanja - ispao je u skupini Lige prvaka, finale FA kupa izgubio od Wigana, a naslov ide Unitedu, u ponedjeljak je dobio od predsjednika Khaldoona Al Mubaraka dobio slobodne ruke te puno deblji bankovni račun.

Ne bi trebao dugo biti bez posla jer Monaco ponovno kreće u pregovore s njim. Klub iz Kneževine već ga je kontaktirao prošlog proljeća, no sada kada su izborili prvu francusku ligu, odlučni su u dovođenju jakog trenerskog imena.

Mancinija bi mogao naslijediti Manuel Pellegrini koji je ove sezone napravio čudo dovevši Malagu do četvrtfinala Lige prvaka. Navodno su pregovori već započeti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije